Avís Legal

Avís Legal

INFORMACIÓ LEGAL

 

En compliment del deure d’informació establert en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, et trobes en el lloc web mariotranslates.com (d’ara endavant, «el lloc web»), propietat de MARIO JIMÉNEZ, amb domicili a Via Figuerola, 54, 08360 Canet de Mar (Barcelona, Espanya). Pots contactar-me a través de l’adreça de correu electrònic info@mariotranslates.com

En accedir i utilitzar aquest lloc web, acceptes sense condicions els termes i condicions establerts en aquest Avís Legal. El servei es brinda per un temps limitat mentre estàs connectat al lloc web o a qualsevol dels serveis proporcionats. Per tant, es recomana que llegeixis detingudament aquest Avís Legal cada vegada que utilitzis el lloc web, ja que els termes i condicions poden canviar. Si tens preguntes addicionals, no dubtis a contactar-nos a través del correu electrònic proporcionat.

Objecte

Aquestes Condicions Generals regulen l’ús del lloc web corporatiu de MARIO JIMÉNEZ, situat en la URL: https://mariotranslates.com/ Alguns serveis o continguts dins del lloc web poden estar subjectes a condicions particulars, regulacions i instruccions pròpies. Aquestes condicions poden reemplaçar, complementar o modificar aquest Avís Legal, i l’Usuari ha d’acceptar-les abans d’accedir als serveis corresponents.

Condicions d’ús i accés

L’accés i ús del lloc web de MARIO JIMÉNEZ és responsabilitat exclusiva de l’usuari, qui el realitza sota el seu propi risc. MARIO JIMÉNEZ no es fa responsable per l’ús maliciós de serveis, contrasenyes o un altre material que infringeixi drets de propietat intel·lectual o industrial de tercers.

A més, MARIO JIMÉNEZ no assumeix responsabilitat per danys en l’equip de l’usuari degut a possibles virus informàtics durant la navegació en el lloc web. És responsabilitat de l’usuari comptar amb eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes nocius.

MARIO JIMÉNEZ no garanteix l’absència d’errors en el contingut del lloc web ni la correcció de defectes o l’absència de virus en el lloc web o el seu servidor. L’usuari assumeix la responsabilitat pels danys causats per l’incompliment de les condicions d’ús i altres obligacions establertes en aquest Avís Legal.

En cap cas, MARIO JIMÉNEZ serà responsable d’interrupcions del servei, retards o errors causats per força major, acció intencional o negligent de l’usuari, o per falta de verificació del contingut del lloc web.

MARIO JIMÉNEZ no es responsabilitza per danys directes o indirectes, conseqüent danys o pèrdua de beneficis. A més, no controla ni és responsable del contingut de tercers en el seu lloc web ni d’informació en pàgines de tercers vinculades des del seu lloc.

Responsabilitat

MARIO JIMÉNEZ adverteix que el contingut del lloc web és purament informatiu i no s’ha d’utilitzar per a prendre decisions específiques. MARIO JIMÉNEZ no es fa responsable dels danys derivats de l’ús del contingut. A més, el contingut del lloc es pot modificar sense previ avís.

MARIO JIMÉNEZ no assumeix responsabilitat per interrupcions, retards o errors en els serveis oferts en el lloc web degut a factors fora del seu control o accions de l’usuari. MARIO JIMÉNEZ no té obligació de verificar o controlar el contingut del lloc web.

En qualsevol cas, MARIO JIMÉNEZ no serà responsable de danys directes o indirectes, conseqüents danys o pèrdua de beneficis. A més, no es responsabilitza d’opinions o contingut de tercers en el lloc web ni d’informació en pàgines de tercers vinculades des del lloc.

MARIO JIMÉNEZ no respon pel contingut ni l’estat de llocs i pàgines web enllaçats, ni per danys derivats de la il·licitud, qualitat, falta d’actualització, indisponibilitat, error o inutilitat dels continguts i serveis dels llocs enllaçats. L’accés a aquests llocs des del lloc web no implica recomanació o aprovació per part de MARIO JIMÉNEZ.

Propietat industrial i intel·lectual

Tota la informació, disseny gràfic, imatges, dibuixos i altre contingut en aquest lloc web són propietat intel·lectual i industrial de MARIO JIMÉNEZ o tercers, legalment reservats i protegits per la normativa vigent. L’accés al lloc web implica un ús personal i no comercial, i l’usuari s’ha d’abstenir d’utilitzar el lloc web i el seu contingut amb finalitats comercials sense autorització prèvia. L’usuari no adquireix drets de propietat intel·lectual o industrial per l’accés al lloc web.

L’incompliment d’aquests drets pot constituir un incompliment legal i un delicte penal.

 

Ir al contenido