PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

JURIDISCHE, ECONOMISCHE EN TECHNISCHE VERTALING

Professionele diensten als beëdigd en gecertificeerd vertaler met de beste resultaten binnen mijn specialiteiten, voornamelijk op het gebied van juridische, financiële en technische teksten vanuit het Engels en Nederlands naar het Spaans.

Concurrerende tarieven en termijnen op maat van elke behoefte. Betrokkenheid en vertrouwelijkheid. Flexibiliteit en beschikbaarheid.

traduccion-juridica

Juridische en financiële vertaling

Overeenkomsten, vonnissen, notariële akten, statuten, civiele, commerciële en kadastrale documenten.

traduccion-cientifica

Wetenschappelijke en technische vertaling

Wetenschappelijke artikelen, gegevensbladen en handboeken voor de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg, gebruiksaanwijzingen voor huishoudelijke apparaten.

traductor jurado

Beëdigd vertaler voor Engels en Spaans

Ik ben aangesteld door het Spaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en kan je beëdigde vertalingen doen van het Engels naar het Spaans en van het Spaans naar het Engels.

Dit zijn de belangrijkste talencombinaties waar ik mee werk:

Engels > Spaans
Spaans > Engels
Nederlands > Spaans
Catalaans > Spaans

WAT KLANTEN ZEGGEN

Sommige van mijn klanten geven feedback over hun ervaring met het werken met mij. Iedereen bedankt voor het vertrouwen.

“Mario is a very competent, reliable and professional translator. We have collaborated with him since 2006 on countless projects, mainly legal and financial translations as well as official translations. He always delivers excellent work on time or even before the deadline. We highly recommend his services.”

Valentina Paglia

Responsable de gestión, A&S Transword

“We have been working with Mario for 10 years now and have always been impressed by the quality of his work and his efficiency. He is very professional and insightful. It’s a pleasure to work with him!”

Julia Weitzer

Owner, U Can Have It Translations

“Mario is 100% aan te bevelen! Ik werk al verschillende jaren met hem samen en hij heeft in al die tijd nog nooit te laat geleverd. Antwoordt snel op nieuwe aanvragen, heeft oog voor detail en een grondige juridische kennis.”

Maaike Lootens

Executive Manager, ML Translations

HOI, MIJN NAAM IS MARIO. HOE KAN IK JE HELPEN?

Als je vragen hebt, neem dan contact met me op. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met wat je ook nodig hebt.

Ir al contenido